Een ijssalon à la Starbucks? Een droom is uitgekomen!


Dit zijn de woorden van Ivo Rijke, de eigenaar en bedenker van Benvenuto. Een combinatie van een ijssalon en lunchroom in Italiaanse stijl met lekkernijen, kleine lunch, koffie en ijs in een Starbucks jasje.Op de kaart hebben wij broodjes, salades, panini's, dranken, lekkernijen, ijs-creaties en natuurlijk ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs. Alles wordt in de zaak vers bereid en wij werken met de grootst mogelijke zorg op het gebied van hygiëne. Ook houden wij rekening met allergieën. U kunt bij ons altijd vragen naar de producten en ingrediënten.


Onze zaak heeft ook een eigentijdse en strakke, maar vooral erg vriendelijke uitstraling en is zo ingedeeld dat je je er thuis voelt en er heerlijk rustig kunt gaan zitten om te genieten van je koffie, lunch of ijs. Kies een tafeltje, een bank of loungestoel. Tevens hebben we bij mooi weer ook een gezellige buitenzit.

De trots van de zaak is natuurlijk het ijs, en dan vooral de bereiding hiervan. Dit doen wij zelf op oude ambachtelijke en Italiaanse wijze. Dit gebeurt ook zichtbaar in de zaak waarvoor we een echte authentieke Italiaanse ijsmachine hebben, welke nog geheel met de hand wordt bediend.


Wij zien u graag aan de Markt 9 te Bemmel om u te overtuigen van een leuke zaak met heerlijke gerechten en voor iedereen wat in huis. Zin in koffie? Een broodje? Een salade of een echt lekker ijsje? Jazeker... ook nu serveren wij ons lekkere ijs gewoon door. De deuren zijn momenteel geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Op maandag zijn wij gesloten.


Tot ziens en tot Benvenuto!